donderdag 31 december 2020

Een MV van een miljoen. Of minder?

Een MV van een miljoen. Of minder?
De klassieke MV viercilinders zijn allemaal iconen door hun techniek, de racesuccessen en zeldzaamheid. Over hun schoonheid wordt nog gediscussieerd. Het bericht Een MV van een miljoen. Of minder? verscheen eerst op Oldtimers in Auto Motor Klassiek.
Lees verder

Herinneringen aan mijn Ford Prefect
Het was in 1960. Een natte herfst met veel regen en wind. Mijn motorfiets, een 500 cc Matchless, bleef op stal, want het rijden was niet erg aantrekkelijk met dat weer. Dat gaf me wel een probleem, want ik wilde graag bij mijn meisje (later mijn vrouw) zijn. Ik had daarvoor al verschillende zaken...
Lees verder

2020. Somber jaar met persoonlijke klassieke hoogtepunten
Nog een paar dagen, dan is 2020 klaar. Het was een jaar waarin de wereld in de greep was van COVID-19, in alle ingrijpendheid, in al zijn facetten. Een jaar ook, waarin werken en wonen een heel nieuwe dimensie kreeg. Dat gold ook voor mij zelf. Gelukkig is mij het nodige leed bespaard gebleven....
Lees verder

Cadillac Moloney 60 5.7 Limousine Fleetwood Brougham: De kiloknaller
Een limousine is een verlengde luxueuze auto, waarin meestal meer dan vier personen vervoerd kunnen worden. Het woord limousine komt van oorsprong uit Frankrijk. De naam is ergens in de achttiende eeuw afgeleid van de provincie Limousin waar rijtuigen in zwang waren… Laat maar zitten. AMK is...
Lees verder