woensdag 2 december 2020

Pietro Fittipaldi vervanger van Grosjean tijdens Grand Prix Sakhir

Pietro Fittipaldi vervanger van Grosjean tijdens Grand Prix Sakhir
Pietro Fittipaldi zal komend weekend in actie komen voor het Haas F1 Team tijdens de Grand Prix van Sakhir. De 24-jarige Braziliaan, tevens kleinzoon van wereldkampioen Emerson Fittipaldi, zal de honneurs voor de gisteren zwaar gecrashte Romain Grosjean waarnemen. De Haas-coureur liep hierbij verwondingen aan zijn handen op, waardoor hij niet kan deelnemen aan de voorlaatste race van het seizoen.
Lees verder

Prijswinnaar GP Bahrein bekend
Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.com. 
Lees verder

Max over crash Grosjean: 'Enorme klapper waarvan je hoopt dat het nooit gebeurt'
De Grand Prix van Bahrein werd overschaduwd door de verschrikkelijke crash van Romain Grosjean, die er achteraf gezien wonderwel vanaf is gekomen met 'slechts' brandwonden aan zijn handen. Iedereen beseft hoeveel geluk de Franse Haas-coureur gehad heeft en gelijktijdig hoe veilig de hedendaagse Formule 1-auto's gelukkig zijn. De halo, waar in de begindagen veel protest tegen was, wordt nu alom geprezen. Na het tumultueuze begin en een code rood van zo'n anderhalf uur,...
Lees verder

Hamilton positief getest op covid-19 en mist Grand Prix van Sakhir
Lewis Hamilton is positief getest op covid-19, zo heeft het team van Mercedes vandaag bekendgemaakt. De regerend wereldkampioen zal hierdoor de Grand Prix van Sakhir, die aankomend weekend op een korte configuratie van het circuit van Bahrein wordt verreden, moeten missen.
Lees verder

Nikita Mazepin vanaf 2021 naar Haas F1 Team
Haas F1 Team heeft bevestigd dat de Russische Nikita Mazepin vanaf 2021 met een meerjarig contract voor de Amerikaanse renstal in de Formule 1 zal uitkomen. De 21-jarige Mazepin staat momenteel derde in het Formule 2-kampioenschap. Wie volgend jaar zijn teamgenoot gaat worden, is nog een vraagteken.  "Ik ben verheugd dat Nikita Mazepin volgend seizoen voor het Haas F1 Team gaat rijden", aldus Guenther Steiner, teambaas van het Haas F1 Team. "Nikita heeft dit jaar zijn...
Lees verder