vrijdag 8 januari 2021

Autofans: Car of the Year: Shortlist van 7 kanshebbers bekend

AUTOFANS
Car of the Year: Shortlist van 7 kanshebbers bekend
Taal Nederlands Nog maar een paar weken geleden gooide de COTY-jury een eerste lange lijst met mogelijke winnaars online. Nu de feestdagen voorbij zijn hebben ze een selectie uit die lijst gemaakt. Kijk even me.
Lees verder

Komt er een Fiat 500x Cabriolet?
Taal Nederlands De Fiat 500X is al een tijdje op de markt maar naar aanleiding van de facelift van het model doen geruchten over een cabrio de ronde. Kijk uit, Volkswagen T-Roc Cabriolet.
Lees verder

Hyundai en Apple willen samen auto bouwen
Taal Nederlands Apple kondigde vorig jaar aan dat de iCar op de lange baan werd geschoven. Nadien zeiden ze toch tegen 2024 een eigen auto op de weg te willen. Nu lijkt het erop dat ze die niet op zichzelf zullen gaan ontwikkelen.
Lees verder

Scuderia Glickenhaus droomt over waterstofauto
Taal Nederlands Niet alle autobouwers in de wereld zijn uit op centen, er zitten ook nog een paar dromers tussen. James Glickenhaus is er zo eentje, en met Scuderia Glickenhaus bouwt hij af en toe eens een droomwagen.
Lees verder

Autosalon vanuit je luie zetel 2021: de nieuwigheden van Suzuki
Taal Nederlands Dit jaar geen autosalon, maar niet getreurd. De automerken geven namelijk toch nog salonpromoties op hun gamma. Wij tonen je wat de nieuwigheden bij Suzuki zoal zijn.
Lees verder