dinsdag 5 januari 2021

Autofans: Heeft MG elektrische hatchback in petto?

AUTOFANS
Heeft MG elektrische hatchback in petto?
Taal Nederlands De Brits-Chinese constructeur MG heeft de komende jaren nog enkele modellen op de planning staan. Een daarvan zou een elektrische hatchback worden, die nog eind dit jaar gelanceerd kan worden en kan concurreren met de Renault Zoé. Dat schrijft het Britse Autocar.
Lees verder

Koop KITT van Knight Rider en krijg Hasselhoff aan de deur
Taal Nederlands Er zijn auto's die onlosmakelijk verbonden blijven met de reeks waarin ze een hoofdrol speelden. Zoals KITT, de auto uit Knight Rider. De persoonlijke KITT van acteur David Hasselhoff kan nu de jouwe zijn trouwens, want de auto wordt nu geveild.
Lees verder

Nissan Juke Enigma: speciale editie met Amazon Alexa (2021)
Taal Nederlands Nissan heeft een speciale editie klaar van zijn compacte Juke. Die heet Enigma, en krijgt niet alleen een aparte aankleding, maar ook een Amazon Alexa-functionaliteit. Daardoor kan je aan je smartphone of Alexa-toestel de status van je auto vragen.
Lees verder

Rijtest: Honda Jazz Crosstar Hybrid (2021)
Taal Nederlands Je zou het haast vergeten, maar naast de elektrische E had Honda in 2020 nog een nieuw model klaar: de Jazz, die aan zijn vierde generatie toe is. Nummer vier gaat alleen nog hybride door het leven, maar krijgt er wel een crossovervariant bij: de Crosstar.
Lees verder

Autosalon vanuit je luie zetel 2021: de nieuwigheden van MINI
Taal Nederlands Dit jaar geen autosalon, maar niet getreurd. De automerken geven namelijk toch nog salonpromoties op hun gamma. Wij tonen je wat de nieuwigheden bij MINI zoal zijn.
Lees verder