donderdag 7 januari 2021

Autofans: Hyundai connecteert met je via digitaal autosalon

AUTOFANS
Hyundai connecteert met je via digitaal autosalon
Taal Nederlands Er mag dan wel geen fysiek autosalon plaatsvinden dit jaar, automerken trommelen toch een heel team informanten op om je via de digitale weg bij te staan in de aankoop van je wagen. Zo ook Hyundai, waar ze een virtuele showroom hebben opgezet.
Lees verder

Ook Seres 5 en 7 komen naar België
Taal Nederlands Het ontplooien van een nieuw merk op onze markt kan snel gaan. Eerder deze week berichtten we nog dat Seres zich als nieuwe speler inwerkt met de Seres 3, nu kunnen we ook melden dat er nog twee modellen bijkomen.
Lees verder

Autosalon vanuit je luie zetel 2021: de nieuwigheden van MG
Taal Nederlands Dit jaar geen autosalon, maar niet getreurd. De automerken geven namelijk toch nog salonpromoties op hun gamma. Wij tonen je wat de nieuwigheden bij MG zoal zijn.
Lees verder

Aston Martin stoot NHTSA voor het hoofd, roept auto's terug
Taal Nederlands Aston Martin gaat in Noord-Amerika een honderdvijftigtal DBX'en terug naar de dealer halen omdat ze vergeten waren een veiligheidsonderdeel te plaatsen.
Lees verder

Meer dan helft nieuwe auto's in Noorwegen was elektrisch in 2020
Taal Nederlands In België is er nog wat werk aan de winkel maar in Noorwegen lijkt de omslag naar elektrisch helemaal ingezet. Meer dan de helft wagens die vorig jaar werden ingeschreven waren elektrisch.
Lees verder