vrijdag 29 januari 2021

Autofans: Is de nieuwe Renault Kiger iets voor jou?

AUTOFANS
Is de nieuwe Renault Kiger iets voor jou?
Taal Nederlands Hij is veel kleiner dan de Captur en ziet er best geinig uit. Alleen kunnen wij hem niet bestellen, want hij is specifiek voor de Indische markt ontwikkeld.
Lees verder

Autosalon vanuit je zetel 2021: de nieuwigheden van Citroën
Taal Nederlands Dit jaar geen autosalon, maar niet getreurd. De automerken geven namelijk toch nog salonpromoties op hun gamma. Wij hernemen even de nieuwigheden bij Citroën van het afgelopen jaar.
Lees verder

Lego Porsche 911 is er eentje voor volwassenen [10295]
Taal Nederlands Vanaf 1 maart kan je bij LEGO terecht voor een nieuw Porsche-model. De 911 is er eentje met een brok nostalgie en is de eerste in een reeks modellen voor volwassenen.
Lees verder

De klassieke showroom: met uitsterven bedreigd? - RoadTrip Salonspecial
Taal Nederlands Hoe kopen we auto's in de toekomst: volledig online of na uitgebreid advies in de showroom? En zullen we nog wel auto's kopen, of wordt de auto een 'dienst' waar we voor betalen, zoals Netflix en Spotify? We praten erover met Jelle Pira (ALD Automotive) en Kurt Vandecasteele (LeChiffre Automotive Consulting).
Lees verder

Jeep viert 80e verjaardag met special editions
Taal Nederlands Voorlopig geen nieuw model bij Jeep naar aanleiding van hun 80e verjaardag maar dat wil niet zeggen dat het merk het jubileum niet viert. Een aantal speciale reeksen zorgen ervoor dat de confetti toch wat kleur heeft.
Lees verder