maandag 25 januari 2021

Autofans: Polestar Precept wordt het elektrische vlaggenschip van Polestar [VIDEO]

AUTOFANS
Polestar Precept wordt het elektrische vlaggenschip van Polestar [VIDEO]
Taal Nederlands De Polestar Precept had de grote publiekstrekker moeten worden op het afgelaste salon van Genève vorig jaar. Dus koos het elektrische dochtermerk van Volvo voor een digitale voorstelling. Tot nu, want de Polestar Precept staat als Europese primeur in ons land.
Lees verder

Autosalon vanuit je zetel 2021: de nieuwigheden van Toyota
Taal Nederlands Dit jaar geen autosalon, maar niet getreurd. De automerken geven namelijk toch nog salonpromoties op hun gamma. Wij tonen de nieuwigheden bij Toyota.
Lees verder

Was 2020 kanteljaar voor EV? Met Bart Massin (Stroohm) - RoadTrip Salonspecial
Taal Nederlands 2020 zou het kanteljaar voor de elektrische auto worden. Maar was dat ook zo? Samen met Bart Massin van EV-specialist Stroohm blikken we terug op een bewogen jaar en op alle elektrische nieuwigheden die er zijn verschenen. Blik mee terug in de tweede speciale salonaflevering van onze podcast!
Lees verder

Peugeot 508 PSE heeft heet prijskaartje
Taal Nederlands Bij Peugeot kan je tegenwoordig weer terecht voor een sportversie van een regulier model. De GT Lines ten spijt, is het gebrek aan een echte GTI toch een doorn in het oog van de liefhebber. Die kan zijn hart nu ophalen aan de PSE, Peugeot Sport Engineered. En die heeft - in de vorm van de 508 - nu ook een prijskaartje.
Lees verder

Bodykit haalt Ford Mustang Mach-E uit SUV-sfeer
Taal Nederlands De Ford Mustang Mach-E heeft al heel wat inkt doen vloeien. Want zo'n Mustang, dat is toch een icoon? Ford laat het niet aan haar hart komen en dat doen de tuners blijkbaar ook niet. Motion R design ontwikkelde namelijk een pakket vooor deze EV.
Lees verder