woensdag 6 januari 2021

Autofans: Volkswagen plaagt met Multivan-teaser

AUTOFANS
Volkswagen plaagt met Multivan-teaser
Taal Nederlands Volkswagen werkt naarstig aan de volgende Multivan. Die zal niet langer een tweelingbroer zijn van de Transporter maar krijgt een eigen leven. Via het Spaanse Motor.es is deze teaserafbeelding te zien, waarop je de aangepaste lijnen van de nieuwe Multivan duidelijk kan onderscheiden.
Lees verder

Wow: Singer brengt Safari Porsches terug
Taal Nederlands Autobewerker Singer heeft opnieuw een Porsche op een originele manier onder handen genomen. De All-Terrain Competition Study is een revival van de legendarische Porsche 911 Safari.
Lees verder

Is Stellantis-fusie de doodsteek voor Chrysler?
Taal Nederlands Sinds begin dit jaar staat Stellantis voor het hand-in-hand lopen van de autoconcerns PSA en FCA. Peugeot, Citroën en Opel gekoppeld aan Fiat en Chrysler, om het eenvoudig te zeggen. Die laatste zou wel eens het vijfde wiel aan de wagen kunnen worden.
Lees verder

Kia heeft nieuw logo en slogan
Taal Nederlands Aan het begin van 2021 vindt Kia het nuttig om zich met een nieuw logo en een nieuwe slogan een nieuwe merkidentiteit aan te meten. Die vormen de aanzet voor de vernieuwing binnen het hele merk.
Lees verder

Michelin loopt leeg: bedrijf schrapt 2.300 banen
Taal Nederlands Het jaar 2021 kent geen goede start voor de werknemers van bandenfabrikant Michelin. De Franse groep maakte bekend in het thuisland 2.300 banen te schrappen.
Lees verder