vrijdag 1 januari 2021

Autoweek: Alfa Romeo 'Brennero' wordt elektrische compacte SUV

Alfa Romeo 'Brennero' wordt elektrische compacte SUV
In 2021 of 2022 hopen we kennis te maken met de eerste nieuwe Alfa Romeo in jaren; de Tonale. Daar blijft het echter niet bij, er komt ook een kleinere SUV onder in het aanbod.
Lees verder

In het Wild: Datsun 100A Cherry (1974)
Wie in Nederland op jacht is naar een Datsun, kan maar beter over behoorlijk wat geduld beschikken. Zoveel Datsunnetjes rijden er op de Nederlandse wegen niet meer rond. Vandaag op de digitale planken van In het Wild: een onvervalste Datsun 100A Cherry! We bedanken AutoWeek-lezer Hans Noordzij hartelijk voor zijn ingestuurde foto's. Hans, bedankt!
Lees verder

Eindejaarsvideo - Roy - Porsche Taycan
Roy heeft voor zijn jaaroverzicht een auto meegenomen die wellicht een jaar te laat is, maar er zijn natuurlijk altijd twijfelgevallen. Samen met Nic kijkt hij terug op een raar Coronajaar, waarin er wel veel elektrisch nieuws was.
Lees verder

Vijf occasions met youngtimerstatus vanaf 2021
Komend jaar krijgen auto's die in 2006 op de markt kwamen voor het eerst de youngtimerstatus. Deze 'nieuwe' youngtimers kun je dan zoal kopen als occasion!
Lees verder

In het Wild: Mercury Park Lane (1966)
Wie al jaren kind aan huis in deze rubriek is, komt de babyblauwe Mercury Park Lane op deze foto's misschien bekend voor. Dat kan heel goed kloppen, exact dit exemplaar is ruim vier jaar geleden namelijk al eens gesnapt door dezelfde AutoWeek-lezer! Michael Holleman liep Mercury's dik 50 jaar oude vlaggenschip een tweede maal tegen het lijf.
Lees verder