zondag 10 januari 2021

Autoweek: Back to Basics: Mercedes-Benz GLB

Back to Basics: Mercedes-Benz GLB
Inmiddels is de Mercedes-Benz GLB alweer anderhalf jaar onder ons. Krijg je voor de vanafprijs van ruim een halve ton nog een beetje waar voor je geld?
Lees verder

Gestolen Chevrolet Camaro na 17 jaar terecht
Een eigenaar van een Chevrolet Camaro uit 1969 kan z'n geluk niet op: na maar liefst 17 jaar heeft hij zijn gestolen Camaro weer terug.
Lees verder

Weblog: Wat vindt u van mijn rijstijl?
Het begint op de N206, een provinciale weg in Zuid-Holland. Bij Valkenburg wordt hij tweemaal tweebaans met middenberm, om tussen Noordwijk en Noordwijkerhout weer tweemaal eenbaans met doorgetrokken streep te worden. Daar ergens rijd ik in noordelijke richting, wanneer ik op de toerit bij Noordwijk een bestelbusje zie dat ongeveer parallel aan mij rijdt. Ik schuif op naar de linkerbaan, zodat hij kan invoegen. Omdat mijn tempo net iets hoger ligt, rijd ik tegen de tijd dat het busje op de ...
Lees verder

In het Wild: Ford Expedition EL
In de Verenigde Staten is een auto – of iets anders – niet snel groot genoeg. Toch was de Ford Excursion zelfs daar een tikkeltje 'too much'. De auto werd min of meer opgevolgd door de iets minder gigantische Ford Expedition EL, die er in een Nederlands parkeervak nog altijd mag zijn.
Lees verder

Cupra Formentor 310 - Achteruitkijkspiegel
Aan boord van de nieuwe Cupra Formentor belt Marco deze week met Nic om het eens te hebben over het nieuwe Spaanse merk en de kans van slagen. Omdat het komkommertijd is, gaat het bovendien ook nog over het nieuwe merklogo van Kia én omdat de komkommertijd ook weer een keer voorbij is: over de Alfa Romeo Tonale.
Lees verder