zaterdag 30 januari 2021

Autoweek: Facelift Friday: Mitsubishi Eclipse Cross

Facelift Friday: Mitsubishi Eclipse Cross
De Mitsubshi Eclipse Cross is nog niet eens zo lang onder ons, maar werd onlangs toch al door Mitsubishi van een stevig vernieuwde koets voorzien. Behalve de neus ging daarbij vooral ook de kont op de schop, met een behoorlijk andere uitstraling tot gevolg.
Lees verder

In het Wild: Honda Odyssey J
In Europa hebben we sinds de teloorgang van de Stream geen MPV van Honda meer gezien, maar wereldwijd doet het merk met de Odyssey nog goede zaken. Hoewel, 'de' Odyssey... er zijn er twee. Dit blijkt een Aziatisch exemplaar, maar wél met het stuur aan de linkerkant!
Lees verder

'Tesla heeft nog zeker kans tegen de gevestigde orde' - AutoWeek podcast
Ook in 2021 gaan we gewoon verder met de Uitlaat om wat dieper in te gaan op ons werk hier bij AutoWeek. Deze keer praten Roy en Marco over het gedaalde marktaandeel van Tesla, de nieuwe Audi RS3, het merk Seres is nieuw in Nederland en meer!
Lees verder

Test: Hyundai Tucson vs. Seat Ateca
Met de nieuwe Tucson laat Hyundai zich nadrukkelijk van een frivole en brutale kant zien. De auto ziet er zeker voor SUV-begrippen bijzonder uit en lijkt nu al memorabeler dan zijn wat brave voorganger. 'Gewaagd' is echter zeker geen synoniem voor 'goed', dus mag de Koreaan zich bewijzen tegenover de onlangs opgefriste Seat Ateca.
Lees verder

Maserati Ghibli Trofeo - Achteruitkijkspiegel
Het contrast is weer heerlijk in deze aflevering van de Achteruitkijkspiegel: vanuit de Maserati Ghibli Trofeo bespreken Stephan en Damiaan de Toyota Corolla. Waarom is dat de bestverkochte auto ter wereld? En wat zijn de minst verkochte? Nou, wat denk je van een one-off als de Breadvan van Niels van Roij. Of een super speciaal product als de Touring Aero 3, op basis van de Ferrari F12. En van Lotus horen we nu al ruim twee decennia dezelfde berichten. Damiaan was op 9-9-1999 in Hethel om de ...
Lees verder