vrijdag 8 januari 2021

Autoweek: Facelift Friday: Nissan Terrano II

Facelift Friday: Nissan Terrano II
Ken je 'm nog, de Nissan Terrano II? Waarschijnlijk wel nu we 'm in herinnering hebben gebracht, maar verder lijkt deze stoere Nissan een product uit lang vervlogen tijden. Toch stond de auto uiteindelijk tot 2006 in de showrooms, dankzij een hele reeks facelifts.
Lees verder

Europese EV-verkoop verdubbeld in 2020
Het aantal verkochte EV's in West-Europa bedroeg in 2020 726.000, meldt Schmidt Automotive Research. Dat is een ruime verdubbeling ten opzichte van 2019.
Lees verder

Fors minder brandstof getankt in 2020
In 2020 tankte men in Nederland de eerste tien maanden 1,4 miljard liter minder brandstof dan in 2019, analyseert brancheorganisatie Bovag
Lees verder

Range Rover Evoque vs. BMW X3 - Dubbeltest
Alsof de viercilinder in de plug-in hybride Range Rover nog niet schokkend genoeg was, monteert Jaguar Land Rover doodleuk een driecilinder in de plug-in-versies van de Discovery Sport en Range Rover Evoque. Gaat de besparingsdrang van de Britten te ver of kan de stekker-Evoque de strijd met een BMW X3 xDrive30e goed aan?
Lees verder

Chinese documenten hinten op komst goedkopere Tesla
Tesla hint al langer op de komst van een compacte hatchback die onder de Model 3 in het gamma komt. De Chinese Tesla-fabriek lijkt hier al op voorbereid te worden.
Lees verder