dinsdag 19 januari 2021

Autoweek: Ferrari F8 Tributo aangepakt door Novitec

Ferrari F8 Tributo aangepakt door Novitec
Met een Ferrari F8 Tributo hoef je niet te vrezen dat je niet opvalt. Als je 'm langs Novitec stuurt, kan het voortaan nog een tandje unieker worden.
Lees verder

Suzuki Swift 1.5 Exclusive – 2005 – 293.698 km - Klokje Rond
Van 1.538 kg Volvo V70 D5 naar 986 kg Suzuki Swift op lpg. Een effectievere manier om je automobiele maandlasten omlaag te brengen is er bijna niet. En voor iemand die met Suzuki is opgegroeid, is het niet zo vreemd dat Henk Willo Tappel juist voor dit merk koos. Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn, zo blijkt.
Lees verder

Ford Ranger sportief aangekleed als MS-RT
Het Britse rallyteam M-Sport heeft zich opnieuw aan het aankleden van een Ford gewaagd waarbij je die aanpak niet zomaar verwacht. Het resultaat is deze Ranger MS-RT.
Lees verder

Porsche Taycan-aanbod wordt uitgebreid
Porsche laat met een schimmige teaserfoto zien dat er nieuws aankomt voor de Taycan. Waarschijnlijk gaat het om een nieuwe instapversie, die eerder al in China verscheen.
Lees verder

Autoverkoop Europese Unie in 2020 bijna kwart lager
De ACEA, de Europese vereniging voor autofabrikanten, heeft niet bepaald positieve cijfers vrijgegeven over de autoverkoop in de Europese Unie. Vorig jaar werden er in de Europese Unie bijna een kwart minder nieuwe personenauto's geregistreerd dan in 2019.
Lees verder