zondag 3 januari 2021

Autoweek: Ford Focus vs. Hyundai i30 - Dubbeltest

Ford Focus vs. Hyundai i30 - Dubbeltest
Hyundai heeft de i30 een make-over gegeven: de neus is opgefrist, de aandrijftechniek tegen het licht gehouden en de elektronica herzien. Is dat voldoende om een vaste waarde als de Ford Focus met zijn nieuwe mild hybrid-techniek de loef af te steken?
Lees verder

De 10 belangrijkste nieuwe elektrische auto's van 2021
Het begin van een nieuw jaar is altijd een mooi moment om eens vooruit te blikken wat er zoal aan nieuwe auto's in de showroom geparkeerd wordt. Er komen 0ntzettend veel nieuwe puur elektrisch aangedreven modellen op de markt. We zetten de belangrijksten op een rij.
Lees verder

Volvo XC40 T5 Recharge - Achteruitkijkspiegel
Na een week vol eindejaarsvideo's met terugblikken staat het vizier vol op 2021. De traditionele jongens Michiel Willebrands en Stéphan Vermeulen blikken vooruit op het autonieuws dat gedomineerd wordt suv's en cross-overs en in veel gevallen voorzien is van elektrische aandrijving. Even staan ze stil bij de laatste Alfa Romeo Giulietta en ter afsluiting zeggen de mannen waar ze persoonlijk naar uitkijken.
Lees verder

Back to Basics: Volkswagen ID4
De Volkswagen ID4 is het tweede volledig elektrische model uit Wolfsburg. Wat biedt hij voor zijn basisprijs? AutoWeek pluist het uit in 'Back to Basics'.
Lees verder

De Vluchtstrook: Mules, de lastdieren van de auto-industrie
Autofabrikanten willen nieuwe modellen meestal onder de pet houden. Het laatste redmiddel? De 'mule', een prototype dat gehuld is in een ander jasje.
Lees verder