zaterdag 16 januari 2021

Autoweek: 'GM werkt aan elektrische Corvette cross-over'

'GM werkt aan elektrische Corvette cross-over'
Corvette wil het modellenaanbod de komende jaren uitbreiden en werkt aan een elektrische cross-over, meldt Bloomberg op basis van interne bronnen.
Lees verder

Renault Twingo Electric vs. Seat Mii Electric - Dubbeltest
Elektrische auto's worden steeds talrijker, beter én goedkoper, maar toch is de roep om echt betaalbare modellen nog groot. De nieuwe Renault Twingo Electric mag zich momenteel de goedkoopste EV van de Nederlandse markt noemen, waarmee hij de Seat Mii Electric van de troon stoot. Doet hij dat ook op andere gebieden?
Lees verder

Ford legt Duitse productie noodgedwongen stil
Ford moet de productie van de Ford Focus in het Duitse Saarlouis noodgedwongen een volledige maand stilleggen vanwege een gebrek aan microchips.
Lees verder

Hyundai i20 – Achteruitkijkspiegel
Vanuit een volwassen Hyundai i20 nemen Roy en Cornelis deze aflevering het nieuws van afgelopen week door. Ze zetten Dacia naast Skoda, staan stil bij het zilveren jubileum van de Porsche Boxster en hopen dat Renault de juiste toon weet te raken met retro-design. En waar ze allebei naar uitkijken zijn de nieuwe Chinese EV's met voorop de Nio ET7. Genoeg stof om een weekend over na te denken.
Lees verder

Back to Basics: BMW iX3
De BMW iX3 is de tweede EV uit München. Hoe zit het met de standaarduitrusting? In deze editie van 'Back to Basics' nemen we 'm onder de loep.
Lees verder