donderdag 14 januari 2021

Autoweek: Groupe Renault: nieuwe modellen en nieuwe focus

Groupe Renault: nieuwe modellen en nieuwe focus
Groupe Renault maakt zich klaar voor de toekomst en presenteert een nieuwe strategie die uit drie fases bestaat. Tot en met 2025 presenteren de merken van Groupe Renault maar liefst 25 nieuwe producten, waarvan zich de helft in het Mégane- en Talismansegment bevindt. Een groot deel van de nieuwkomers is volledig elektrisch.
Lees verder

Peugeot minst geraakt bij forse verkoopdaling PSA
Groupe PSA heeft de verkoopcijfers van 2020 bekendgemaakt. Wereldwijd verkocht het concern 27,8 procent minder auto's. Peugeot komt er relatief het beste vanaf.
Lees verder

Honda HR-V uit productie
Honda HR-V staakt de productie van de voor Europa bestemde exemplaren van de HR-V. Er komt echter een compleet nieuwe generatie aan!
Lees verder

Nieuwe Nissan Qashqai: geëlektrificeerde aandrijflijnen in detail
De Qashqai is al jaren hét succesnummer van Nissan en dus is het niet verwonderlijk dat er veel te doen is om de komst van de compleet nieuwe derde generatie. De nieuwe Qashqai is altijd geëlektrificeerd, dat was reeds bekend. Nu kunnen we je de aandrijflijnen van de nieuwe Nissan Qashqai ook in detail belichten.
Lees verder

Subaru Outback zoekt het hogerop
De Subaru Outback is van zichzelf al haast de ultieme stationwagen voor het ruigere werk, maar het kan altijd nog een slag avontuurlijker volgens de Japanners.
Lees verder