woensdag 6 januari 2021

Autoweek: Hyundai i10 N-Line - Rij-impressie

Hyundai i10 N-Line - Rij-impressie
De huidige Hyundai i10 kenden we tot dusverre als 65 pk sterke 1.0 driecilinder. Prima auto, zelfs de beste A-segmenter. Maar nu weten we echt waartoe Hyundai's kleinste in staat is. De N-Line heeft de 1.0 driecilinder, maar dan met turbo, goed voor 100 pk. Daar krijgen we het best een beetje warm van!
Lees verder

'Nederland pakte dieselsjoemelaars onterecht niet aan'
Nederland liet dieselsjoemelaars onterecht gaan. Tot die conclusie komt Follow The Money (FTM) na een analyse van een interpretatie van het Europese Hof van Justitie van de Europese emissiewetgeving.
Lees verder

Tweemaal speciaal: Porsche All-Terrain Competition Study
Het Amerikaanse Singer Vehicle Design heeft in opdracht van een klant twee wel heel bijzondere 911's gepresenteerd. De twee gemoderniseerde Porsches 911 van de 964-generatie zijn omgetoverd tot ware rallyknallers.
Lees verder

Toyota maakt meer bekend over hypercar
Toyota werkt aan een hypercar die in de nieuwe LMh-klasse van het WEC gebruikt wordt. Zeer binnenkort onthullen de Japanners 'm en ze delen alvast de eerste gegevens.
Lees verder

Nieuwe BMW 2-serie Active Tourer klaar voor debuut
BMW komt gewoon weer mer een nieuwe 2-serie Active Tourer. Op deze set spionageplaten is de nieuwe 2-serie Active Tourer beter dan ooit te zien.
Lees verder