woensdag 27 januari 2021

Autoweek: Peugeot 508 SW Hybrid 225 vs. Volvo V60 T6 Recharge - Dubbeltest

Peugeot 508 SW Hybrid 225 vs. Volvo V60 T6 Recharge - Dubbeltest
Dankzij de stekker een schoon geweten en toch genieten van alle mogelijke luxe en veel vermogen. Het kan met de Volvo V60 T6 Recharge of de Peugeot 508 SW Hybrid 225. Tenminste, op papier. De praktijk is iets weerbarstiger.
Lees verder

Milieuzone Utrecht aangescherpt
Utrecht scherpt de regels voor haar milieuzone aan. Dieselauto's van vóór 2005 worden vanaf komend voorjaar uit de binnenstad geweerd.
Lees verder

Lichte toename telefoongebruik automobilisten
Het percentage telefoongebruikers in de auto steeg naar 36 procent, meldt Deloitte op basis van een onderzoek onder 2000 Nederlanders.
Lees verder

Facelift Mini hatchback
De Mini hatchback blijft natuurlijk de oer-Mini ookal is het inmiddels een forse auto. De huidige, derde, generatie van de New Mini komt alweer uit 2014 en wordt nu voor de tweede keer gefacelift om de boel vers te houden tot de vierde generatie er is. Roy liep vast een rondje om de nieuwe modellen, waarbij er zichtbaar wat verschil is tussen de EV, de normale benzineversies en de JCW.
Lees verder

Nieuw gezicht voor Mini-familie
Mini geeft in één slag een opfrisser aan de driedeurs, vijfdeurs, Cabrio en Electric. Onder meer een aangepaste neus en nieuwe uitrusting moet ze helemaal up-to-date maken.
Lees verder