donderdag 21 januari 2021

Autoweek: Verlopen rijbewijzen langer geldig

Verlopen rijbewijzen langer geldig
Rijbewijzen die verlopen zijn of binnenkort verlopen blijven langer geldig, meldt het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat donderdag.
Lees verder

Elektrische Chinees JAC iEV7S ook in Nederland te krijgen
De Nederlandse automarkt is nog een Chinees merk rijker. De Belgische importeur van het Chinese JAC heeft een een Nederlandse dealer aangesteld, zo meldt Automotive Management.
Lees verder

Naam verongelukt kind als sleutelhanger voor beschonken bestuurders
In België start men met een campagne die beschonken bestuurders nog meer met hun neus op de feiten moet drukken. Die krijgen de naam van een verongelukt kind als sleutelhanger mee naar huis.
Lees verder

Volkswagen Golf GTI Abt - Op de Rollenbank
Doorgaans is een plek in de rubriek 'Op de Rollenbank' voorbehouden aan auto's die niet getuned zijn. De grap is namelijk dat we het gemeten resultaat vergelijken met de fabrieksopgave en kijken we of iedereen bij vertrek nog net zo'n grote mond heeft als bij aankomst. De komende tijd maken we een uitzondering en laten we auto's met een tuning van welke soort dan ook los op de rollenbank.
Lees verder

Vijf Renaults 5 uit het occasion-aanbod
Renault wil met de onlangs onthulde 5 Prototype de R5 van weleer nieuw leven inblazen. Het is nog niet bekend wanneer hij in productie gaat, maar vermoedelijk gaat dat nog een paar jaar duren. Eerder behoefte aan een Renault 5 op de oprit? Wellicht dat één van deze exemplaren soelaas biedt.
Lees verder