maandag 11 januari 2021

Autoweek: Volkswagen T-Cross ook als R-Line

Volkswagen T-Cross ook als R-Line
Vanaf nu is de Volkswagen T-Cross er ook als sportief aangeklede R-Line. De uitvoering is alleen beschikbaar in combinatie met de 100 pk 1.0 TSI.
Lees verder

Lada 4x4 is weer een Niva!
Een nieuwe week, een nieuw Lada-bericht. Het Russische merk doet namelijk een wel heel opvallende aankondiging. Per direct heeft het merk twee Niva's op de menukaart staan, auto's die zowel heel veel als heel weinig met elkaar te maken hebben.
Lees verder

Geely en Baidu gaan autonome elektrische auto's bouwen
Geely en Baidu gaan samen in zee voor de productie van (deels) autonoom rijdende elektrische auto's. Een partnerschap dat stiekem al langer in de lucht hing.
Lees verder

Dacia Sandero Stepway - Rij-impressie
Gebaseerd op het platform van de jongste Renault Clio presenteert Dacia de derde generatie van z'n Sandero. De auto is van voor tot achter nieuw maar blijft evengoed trouw aan Dacia's kernwaarde: no-nonsense. Wij rijden de stoere Stepway-versie, op lpg. Zit daar iemand op te wachten of ben je dief van je eigen portemonnee wanneer je die auto negeert?
Lees verder

Volkswagen's grootste SUV onder het mes
Op internet circuleren de eerste foto's van de vernieuwde Teramont, een auto die de Amerikaanse consument beter kent als de Atlas. De Teramont krijgt een net even andere snuit aangemeten dan z'n technisch vrijwel identieke broer.
Lees verder