donderdag 14 januari 2021

BMW Motorrad roept motorkleding terug.

BMW Motorrad roept motorkleding terug.
BMW Motorrad roept over heel Europa het Jack Club leder heren en het Jack Club leder dames in alle maten en de handschoen DownTown in alle maten terug.
Lees verder

BMW Motorrad voor het elfde jaar op rij marktleider in Nederland.
Ongeëvenaard succes zet zich voort +++ GS familie bijzonder succesvol, vooral de BMW R 1250 GS en BMW R 1250 GS Adventure +++ Ook entree tot het Cruiser segment met de BMW R 18 belangrijk.
Lees verder

BMW kondigt de toekomst van display en besturingssysteem BMW iDrive aan op CES 2021.
Twintig jaar geleden maakte de eerste generatie BMW iDrive zijn debuut. Tijdens de volledig digitale Consumer Electronics Show (CES) 2021 kondigt BMW het volgende hoofdstuk van de BMW iDrive aan. Het BMW iDrive systeem moet de interactie tussen bestuurder en voertuig naar een nieuw digitaal en intelligent tijdperk leiden en zal later in 2021 officieel worden onthuld. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Group Nederland koploper in premium segment.
BMW behoudt grote afstand tot concurrentie in premium segment +++ BMW & MINI presteerden beide beter dan markt én premium segment +++ MINI meest crisisbestendige merk +++ Verdere groei volledig elektrisch en plug-in hybride +++ 1 op 5 BMW en MINI modellen geëlektrificeerd +++ Hoge duurzaamheidsstandaard voor alle modellen.
Lees verder

BMW Group sluit 2020 af met een sterk vierde kwartaal en is voor het 17e achtereenvolgende jaar wereldwijd marktleider in het premiumsegment.
BMW Group verkoopt 2.324.809 voertuigen in 2020 (-8,4%) | BMW Q4 verkoop stijgt met 4,3% t.o.v. vorig jaar (600.799 voertuigen) | Verkoop geëlektrificeerde voertuigen met een derde gestegen (+31,8%) | Pieter Nota: "Ingespeeld op de gevolgen van de corona-pandemie met wendbaarheid in verkoopmanagement en productie. We hebben voldaan aan de EU-doelstellingen voor CO2-uitstoot van onze vloot met minder dan 100 g/km" | Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW kondigt BMW Digital Key Plus met Ultra-Wideband-technologie aan voor de BMW iX.
BMW Digital Key Plus biedt klanten een handig én veilig keyless toegangssysteem.
Lees verder

BMW dealers Renova, De Maassche en Van Poelgeest aangesteld tot officiële BMW M Motorsport dealer.
BMW M Motorsport dealer hét adres voor de BMW M2 CS Racing en BMW M4 GT3.
Lees verder

BMW Motorrad International GS Trophy 2022 Zuidoost-Europa: welkom in Albanië!
'Explore the unexpected' is het motto van de achtste editie van de BMW Motorrad International GS Trophy. Die vindt tegen het einde van de zomer van 2022 plaats in Albanië – een van de laatste grotendeels ongerepte off-roadgebieden van Europa.
Lees verder