woensdag 27 januari 2021

Nieuwe sales- en marketingstrategie: BMW Group optimistisch over 2021 na het boeken van verkooprecords in vierde kwar...

Nieuwe sales- en marketingstrategie: BMW Group optimistisch over 2021 na het boeken van verkooprecords in vierde kwartaal.
Pieter Nota: Sterke vraag en winstgevende groei verwacht +++ Winst van meer dan 50%: elektromobiliteit als belangrijke groeifactor +++ Plannen om de verkoop van volledig elektrische voertuigen te verdubbelen +++ Jaarlijkse investering van honderden miljoenen tot 2025 in digitalisering van sales en marketing creëert basis voor beste klantervaring +++ Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

Interview met Pieter Nota, lid van de Raad van Bestuur van BMW AG voor Customer, Brands, Sales, over de nieuwe richting van sales en marketing om de beste klantervaring binnen de branche te creëren.
Interview met Pieter Nota over digitalisering, de nieuwe verkoop- en marketingstrategie en de beste klantervaring binnen de branche.
Lees verder

BMW Motorrad presenteert nieuwe BMW R 18 custom bike.
BMW Motorrad presenteert nieuwe BMW R 18 custom bike "Spirit of Passion" door Kingston Custom. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

Eindhoven, Tilburg en Breda zorgen samen met BMW voor een schonere binnenstad.
Drie nieuwe eDrive Zones actief in Noord-Brabant +++ BMW plug-in hybride modellen schakelen automatisch over op elektrische modus in de binnenstad +++ Onderdeel van BMW Group duurzaamheidsbeleid.
Lees verder

De volledig elektrische BMW i4 in laatste testfase.
Enkele maanden voor de wereldpremière ondergaat de BMW i4, de eerste volledig elektrisch aangedreven vierdeurs Gran Coupé, de laatste tests. De focus ligt hierbij onder andere op de geïntegreerde BMW ontwikkelingsexpertise voor nauwkeurig rijgedrag, indrukwekkende dynamiek in de bochten en een uitgebalanceerd comfort. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

De nieuwe BMW M5 CS.
BMW breidt het aanbod van zeer sportieve CS modellen verder uit met de nieuwe M5 CS. Deze exclusieve, speciale uitvoering – die in gelimiteerde aantallen wordt geproduceerd – trakteert vier inzittenden op een buitengewone rijbeleving en combineert uitzonderlijke prestaties met een exclusieve en luxueuze uitstraling. De nieuwe BMW M5 CS staat in de lente van 2021 in de showroom met een vanafprijs van € 224.523,-.
Lees verder

Het origineel – steeds weer nieuw: de MINI 3-deurs, de MINI 5-deurs en de MINI Cabrio.
Dankzij belangrijke wijzigingen voor de MINI 3-deurs, de MINI 5-deurs én de MINI Cabrio is - twintig jaar na de introductie van de moderne MINI - de nieuwste modelgeneratie in topvorm. De modelspecifieke updates op gebied van design, technologie en premium kwaliteit geven ook een nieuwe impuls aan de volledig elektrische MINI Electric in het elektrische segment. De wereldwijde introductie van deze modellen vindt plaats in maart 2021.
Lees verder

Nieuwe modellen met plug-in hybride aandrijving voor BMW 3 Serie en BMW 5 Serie.
BMW Group zet elektrificatie-offensief voort met de introductie van vier nieuwe modellen. Per maart 2021 groeit daarmee het aanbod plug-in hybride varianten van de BMW 3 Serie en de BMW 5 Serie naar zeven.
Lees verder