zaterdag 13 februari 2021

Alfa Romeo 2600 Sprint. Een ingetogen grootheid van Bertone.

Alfa Romeo 2600 Sprint. Een ingetogen grootheid van Bertone.
De Alfa Romeo 2600 Sprint. In de oneindige lijst van fabuleuze Alfa Romeo's is deze prachtige coupé, welke gebouwd werd van 1962 tot en met 1968, een minder bekend fenomeen. Het was voor ons een extra reden om deze karakteristieke Bertone eens voor het voetlicht te halen. Het bericht Alfa Romeo...
Lees verder

Driewielers en dates – column
Dik een jaar geleden ontmoette ik een vage kennis. Ik herinnerde me hem als somber zoekende. Naar een relatie. "Ik dacht dat ik een hond moest nemen om leuke vrouwen te ontmoeten. Toen heb ik twee weken tijdens vakantie van vrienden op hun hond gepast. Dat beest piste in huis en heeft een kat...
Lees verder