woensdag 3 februari 2021

Autofans: Ford kiest voor Android Automotive

AUTOFANS
Ford kiest voor Android Automotive
Taal Nederlands Het lijkt erop dat de besturingssoftware van Alphabet (Google) stilaan zijn weg naar de auto-industrie vindt. Na Polestar en Volvo kiest in 2023 ook Ford voor Android Automotive.
Lees verder

Skoda busje krijgt virtuele make-over
Taal Nederlands Bij Skoda vervelen ze zich nooit. En hoewel je het niet zou verwachten van een merk met een deftig burgerlijk imago, is er al eens ruimte voor wat spielerei. Deze keer wordt de tekentafel ingenomen door een busje.
Lees verder

Ford investeert in fabriek Zuid-Afrika
Taal Nederlands Waar de ene deur sluit, opent een andere. Ford sloot onlangs een aantal fabrieken in Zuid-Amerika en maakt vandaag bekend dat er meer zal worden geïnvesteerd in de site in Zuid-Afrika. Of daar voor ons wat in zit?
Lees verder

De Sony Vision-S komt er dan toch niet…
Taal Nederlands Verwarring alom: vorig jaar toonde Sony een elektrische conceptcar. In januari van dit jaar verspreidde de elektronicareus een video van een rijdend prototype met uitleg over alle technologie aan boord. En nu laat het merk plots weer weten dat de Vision-S niet in productie gaat.
Lees verder

Samen puzzelen: Fords en VW's eerdere samenwerkingen
Taal Nederlands Met het nieuws rond de uitbreiding van de fabriek van Ford in Afrika voor de bouw van de Ranger en de Volkswagen Amarok doken wij eens in de catacomben van de autogeschiedenis, op zoek naar eerdere joint ventures tussen beide merken.
Lees verder