vrijdag 12 februari 2021

Autofans: Gaat de Audi A1 alweer weg?

AUTOFANS
Gaat de Audi A1 alweer weg?
Taal Nederlands Audi lanceerde goed elf jaar geleden een stadsauto met de A1-benaming. Geen revolutionair concept zoals de A2, wel een kleine wagen die een jong publiek wilde aanspreken. Maar het lijkt erop dat dat publiek binnenkort elders zijn heil moet gaan zoeken.
Lees verder

Rij-impressie: Toyota Mirai (2021)
Taal Nederlands Toyota zet zijn waterstofqueeste onverminderd voort en schakelt zelfs een versnelling hoger. De tweede generatie van de Mirai werd volledig herwerkt én zelfs goedkoper dan zijn voorganger.
Lees verder

AC Schnitzer neemt Mini Cooper SE onder handen
Taal Nederlands De Mini Cooper SE, of de Mini Electric voor de vrienden, is bij de Akense tuner AC Schnitzer over de vloer geweest. Meer vermogen levert dat niet op, wel aangepaste looks.
Lees verder

Skoda verklapt al wat over nieuwe Fabia
Taal Nederlands De Tsjechische constructeur Skoda legt de laatste hand aan zijn Fabia. De B-segmenter is aan zijn vierde generatie toe, die in de lente aan het grote publiek wordt voorgesteld.
Lees verder

Euh, wat?! Skoda Scala Edition S krijgt 190 pk
Taal Nederlands Altijd al gedacht dat de Skoda Scala een auto voor brave huisvaders is? Wij ook. En dan pakt Skoda uit met een versie met 190 pk en een bodykit. Maar noem het geen Scala RS.
Lees verder