donderdag 25 februari 2021

Autofans: Gelekt: Lexus NX is te vroeg!

AUTOFANS
Gelekt: Lexus NX is te vroeg!
Taal Nederlands Bij VW hadden ze een speciale versie van de GTI die ontsnapte aan een embargo, bij Lexus is het de NX die te vroeg op het internet staat. En hoe is jouw woensdag?
Lees verder

Audi geeft plug-in hybride A6, A7 en Q5 meer range
Taal Nederlands Audi past de bestaande TFSIe-versies van de A6, Q5 en A7 Sportback aan zodat ze een grotere elektrische actieradius krijgen.
Lees verder

Volvo Cars en Geely Auto schakelen samenwerking verzet hoger
Taal Nederlands De Zweedse constructeur Volvo Cars en de Chinese constructeur Geely Auto gaan niet fuseren maar wel intensiever samenwerken. De ontwikkeling van aandrijflijnen wordt voortaan gedeeld en ondergebracht in een nieuwe joint venture.
Lees verder

Nieuwe Skoda Fabia geeft al meer geheimen prijs
Taal Nederlands Naar aloude Tsjechische traditie is Skoda weer aan een uitgebreide teasercampagne begonnen om ons warm te maken voor de nieuwe Fabia. Vandaag geeft de compacte Tsjech al heel wat van zichzelf prijs.
Lees verder

Land Rover lepelt V8 in Defender (2021)
Taal Nederlands Jaguar Land Rover mag dan wel de aftelklok richting elektrificatie gestart hebben, een oude vos verliest zijn streken niet. De Land Rover Defender krijgt dus een V8 van 525 pk in het vooronder, en doet er met de Carpathian Edition nog een speciale reeks bovenop.
Lees verder