dinsdag 2 februari 2021

Autofans: Nieuwe Defender bewijst dat hij het nog steeds kan

AUTOFANS
Nieuwe Defender bewijst dat hij het nog steeds kan
Videotips Taal Nederlands Land Rover Toegegeven, het is geen demonstratie van de offroadvaardigheden van de nieuwe Defender, maar wel van zijn trekkracht en zijn sleepvermogen. Een vrachtwagen vol Land Rovers was in het Verenigd Koninkrijk gestrand op een ijzige weg en geraakte niet meer verder tot aan zijn bestemming, de plaatselijke Land Rover-dealer. Dus werd een nieuwe Defender van stal gehaald om een handje te komen helpen. Het duurt even voor de Defender grip vindt, maar eens hij...
Lees verder

Nog kleinere Mercedes op komst?
Taal Nederlands Volgens het Duitse Autobild zou Mercedes nadenken aan een berline en een cross-over onder respectievelijk de A-Klasse en de GLA, die in 2022 en 2023 op de markt zouden komen.
Lees verder

Subaru geeft XV een update (2021)
Taal Nederlands Subaru zorgt voor een gewijzigde XV in 2021. De nieuwe neus is daarbij slechts één van die veranderingen.
Lees verder

Rij-impressie: Maserati Ghibli Trofeo (2021)
Taal Nederlands Voor het eerst sinds het heropstaan van de Ghibli-benaming krijgt het model een V8 onder de kap, en wat voor één. Wij lieten de paardjes trappelen tijdens de eerste winterprik van dit jaar.
Lees verder

Nissan viert 10 jaar Leaf met een speciale reeks
Taal Nederlands De speciale reeks heet niet heel origineel Leaf10 en brengt een klein beetje extra uitrusting en nep koolstofvezel met zich mee.
Lees verder