dinsdag 23 februari 2021

Autofans: Officieel: Cupra Formentor VZ5 krijgt extra cilinder (2021)

AUTOFANS
Officieel: Cupra Formentor VZ5 krijgt extra cilinder (2021)
Taal Nederlands Cupra gunt zichzelf een verjaardagscadeautje, en wat voor één. Cupra mocht in de schappen van Audi gaan neuzen en haalde daar dé bekende vijfcilinder boven.
Lees verder

Gaat MG auto's bouwen in Nederland?
Taal Nederlands Volgens een Nederlands dagblad kan MG wel eens haar auto's gaan bouwen in het Nederlandse Born. De interesse is er alvast.
Lees verder

Onthuld: Lexus IS 500 F Sport Performance is opvolger IS F
Taal Nederlands De Lexus IS F was de aanzet tot het F Sport-gamma van Lexus. Met de derde generatie levert Lexus opnieuw een F-versie, al zien wij die aan onze neus voorbij gaan.
Lees verder

Officieel: Ioniq 5 laadt je elektrische fiets op (2021)
Taal Nederlands Zeg niet Hyundai Ioniq 5, maar Ioniq 5. Hyundai kondigde al een tijdje geleden de komst van een elektrisch submerk aan, en dat laat vandaag zijn eerste model in vol ornaat zien. De stijlinspiratie komt van de Hyundai Pony, maar deze elektrische crossover heeft heel wat meer in zijn mars.
Lees verder

Gordon Murray brengt exclusief eerbetoon aan Niki Lauda (2021)
Taal Nederlands De eigenzinnige Brit Gordon Murray trok vorig jaar de aandacht met de GMA T.50, maar doet er nu een schepje bovenop. De T.50s Niki Lauda is een tot 25 exemplaren beperkt eerbetoon dat de al extremere T.50 nog extremer maakt.
Lees verder