woensdag 17 februari 2021

Autofans: Officieel: Mitusbishi Outlander alweer gegroeid (2021)

AUTOFANS
Officieel: Mitusbishi Outlander alweer gegroeid (2021)
Taal Nederlands Mitsubishi heeft online het doek gehaald van de nieuwe Outlander. Dat deden ze via de streamingdienst van Amazon Live. De nieuwe Outlander laat een sterke verwantschap in de Nissan-Renault-Mitsubishi alliantie zien.
Lees verder

Officieel: McLaren Artura luidt nieuw tijdperk in (2021)
Taal Nederlands De McLaren Artura luidt een nieuwe generatie Sports Series in bij McLaren. Hij krijgt een hybride aandrijving die de vorige generatie direct in de schaduw zet.
Lees verder

Steekproef bewijst: modelnamen beter te onthouden dan nummers
Taal Nederlands "Een Enzo en nog allemaal Ferrari's maar vraag me de naam niet," was de reactie van een vriend op de recentste spaarcampagne van een tankstation. Onderzoek toont dat de mensen minder goed een nummerbenaming dan een volledige naam kunnen onthouden.
Lees verder

Ford investeert fors in Keulen, enkel nog EV's vanaf 2030
Taal Nederlands Ford maakte vandaag bekend dat ze de portefeuille opentrekken om de fabrieken in Keulen klaar te maken voor EV-productie. Binnen een kleine tien jaar wil het merk enkel nog EV's in hun gamma hebben...
Lees verder

Toyota pauzeert productie in Japan na aardbeving
Taal Nederlands Het zit ze niet mee bij Toyota. Bijna 10 jaar na de ramp in Fukushima en de daarbijhorende productieproblemen voor de Japanse merken met Toyota de productie opnieuw stilleggen vanwege een aardbeving.
Lees verder