vrijdag 5 februari 2021

Autofans: Over auto’s, nieuwe media en lelijke huizen, met Hannes Coudenys – RoadTrip #29

AUTOFANS
Over auto's, nieuwe media en lelijke huizen, met Hannes Coudenys – RoadTrip #29
Taal Nederlands Jawel, we zijn er weer met het klassieke format van onze podcast. Na de salonperiode kruipen we opnieuw achter de thuismicro om je elke twee weken een half uur tot een uur RoadTrip voor te schotelen. Deze week: Hannes Coudenys. Waar je die van kent?
Lees verder

Cupra verklapt: Formentor krijgt vijfcilinder
Taal Nederlands De Spaanse constructeur-die-je-vooral-niet-Seat-mag-noemen Cupra kondigt een straffe nieuwigheid aan. De Formentor krijgt binnenkort een vijfcilinder, die deze maand nog boven de doopvont wordt gehouden.
Lees verder

Vrijdag fandag: Interview met een echte MINI-fan
Taal Nederlands Fans van auto's, dat zijn diegenen die ons nauw aan het hart liggen. Via een MINI-artikel op onze website kwamen we op het spoor van Shana, een jongedame die MINI àdemt. Al sinds ze een rijbewijs heeft, zo blijkt.
Lees verder

Novitec schakelt McLaren 765LT verzet hoger
Taal Nederlands De McLaren 765LT mag je gerust een extreme variant van de 720S noemen. "Niet extreem genoeg" vond de Duitse tuner Novitec. Die nam niet alleen de V8 onder handen, maar deed ookw at aan het design.
Lees verder

ABT RSQ8-R is blauwe schreeuwlelijkerd
Taal Nederlands Wie vanavond het grote Euromillionslot wint en ongehinderd door smaak door het leven dendert, kan een van de 125 exemplaren van deze ABT RSQ8-R kopen. De Duitsers verbouwden de Audi RS Q8 tot een 740 pk sterke schreeuwlelijkerd.
Lees verder