maandag 15 februari 2021

Autofans: Renault Captur krijgt R.S. Line

AUTOFANS
Renault Captur krijgt R.S. Line
Taal Nederlands Een R.S.-versie voor de Captur komt er niet, wie extra rijdynamiek wil blijft in het B-segment nog altijd op zijn honger zitten bij Renault. Wel presenteert het Franse merk een R.S. Line voor de Captur, met extra toeters en bellen.
Lees verder

Toekomstmuziek: Glickenhaus Zero Emission Boot
Taal Nederlands James Glickenhaus zit in een productieve fase. De ex-filmmaker toonde eerder dit jaar al een stoere concept car en heeft vandaag nogmaals een visionaire pick-up klaar.
Lees verder

Jaguar wordt volledig elektrisch vanaf 2025
Taal Nederlands Vanaf 2025 zal Jaguar 'electric-only' worden. Dat is het hoofdpunt van een persconferentie die Jaguar vanmorgen last-minute gaf.
Lees verder

Ioniq 5 laat interieur zien
Taal Nederlands Nog minder dan tien dagen en dan laat Ioniq zien dat ze niet alleen maar een merknaam zijn. De Ioniq 5 laat zich vandaag weer even zien. Ditmaal krijgen we het interieur op ons bord.
Lees verder

Mercedes plaagt voor online onthulling C-Klasse
Taal Nederlands Dat ze nog aan berlines en breaks doen bij Mercedes zouden we kunnen vergeten na al dat elektrische crossovergeweld. Maar volgende week stelt Mercedes de nieuwe C-Klasse in première voor. Online, zoals dat tegenwoordig gaat.
Lees verder