dinsdag 9 februari 2021

Autofans: Rijtest: Mercedes CLA 250e plug-in (2020)

AUTOFANS
Rijtest: Mercedes CLA 250e plug-in (2020)
Taal Nederlands Stilaan krijgen alle conventionele wagens hun plug-inhybride variant. Dat is ook bij de Mercedes CLA niet anders. Wij namen de CLA met stekker mee voor een test.
Lees verder

WIN: neem deel aan de Viking Rally dankzij Suzuki
Taal Nederlands Twee jaar geleden mochten we nog twee gelukkigen meesturen met The Scotland Rally. Dit jaar trekken we met de Viking Rally naar het hoge Noorden.Suzuki België en Autofans geven je de kans om deel te nemen met z'n tweeën in een super uitgeruste Suzuki Vitara als strijdwapen!
Lees verder

Audi overweegt eigen snelladers in grote steden
Taal Nederlands De Duitse constructeur Audi overweegt een eigen netwerk van snelladers in grote steden. Dat zegt Audi-CEO Markus Duesmann. Te weinig laadpunten zou de verkoop van elektrische Audi's immers kunnen afremmen, zo vreest Duesmann.
Lees verder

Jeep Wrangler BEV Concept in volle voorbereiding
Taal Nederlands De Amerikaanse constructeur Jeep werkt aan een volledig elektrische Wrangler. De conceptversie wordt eind maart getoond op de Easter Jeep Safari in Moab, in de Amerikaanse staat Utah.
Lees verder

Porsche plaagt: nieuwe 911 GT3 debuteert volgende week
Taal Nederlands Met een strategisch geplaatste aftelklok probeert Porsche ons op te warmen voor een nieuwe première. Volgende week haalt Stuttgart immers het doek van zijn nieuwe 911 GT3.
Lees verder