maandag 22 februari 2021

Autoweek: Back to Basics: Suzuki Swace (Toyota Corolla TS)

Back to Basics: Suzuki Swace (Toyota Corolla TS)
Dankzij een mooie deal met Toyota heeft Suzuki ineens een serieuze stationwagen met een hybride aandrijflijn in huis. Leuk, maar is de Suzuki Swace ook een aantrekkelijk alternatief voor een Toyota Corolla? We bekijken de basisversie!
Lees verder

UV-licht in koplampen - De Vluchtstrook
Misschien heb je het je wel eens afgevraagd: is UV-licht als aanvulling op verlichting van auto's wel eens overwogen? Het korte antwoord daarop; jazeker.
Lees verder

Audi A6 Avant 55 TFSIe - Rij-impressie
De Audi A6 Avant 55 TFSIe is de enige A6 Avant die je met benzinemotor kunt krijgen, en het is een plug-in hybride. Hoe pakt die keuze voor de grote stationwagon uit? Dankzij de quattro-aandrijving en de winterbanden konden we in de sneeuw van vorige week in elk geval prima uit de voeten. Al doet kou uiteraard wel iets met de elektrische actieradius.
Lees verder

Weblog: Weblog: Design van overal en nergens
Je ziet het allereerst aan het voorzieningenniveau. In China of Californië - waar Seres officieel gevestigd is, al is de auto Chinees – moet een afvinklijstje circuleren voor de uitrusting. De baas van Seres schreef er in hanenpoten boven: Wat In Europa Iedereen Heeft En Wij Voor Een Appel En Een Ei Dus Lekker Ook, all-inclusive. Het is de strategie die eerder Kia en Hyundai volgden, en die bleek te werken. Ze sloegen niets over. 10.25 inch touchscreen: check. Panoramadak: check.
Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz C-klasse gelekt
Gelekt: de nieuwe Mercedes-Benz C-klasse. De nieuwe C-klasse is duidelijk een evolutie van het uitgaande model. Komt nog dit jaar op de markt.
Lees verder