vrijdag 5 februari 2021

Autoweek: Chiptekorten tonen volgens Audi Europees probleem

Chiptekorten tonen volgens Audi Europees probleem
Tekorten aan computerchips zorgen momenteel wereldwijd voor grote productieproblemen. Hier in Europa worden ook tal van autofabrikanten geraakt. Audi-topman Markus Duesmann trekt aan de bel.
Lees verder

Airspeeder MK3: de vliegende auto is geland
Afgaande op vele voorspellingen is de auto van de toekomst niet alleen elektrisch, maar kan hij ook vliegen. Zo ver is het nog lang niet, maar volgens Airspeeder en Alauda Aeronautics moet het allemaal sneller. Nog dit jaar wil men gaan racen met de vliegende Airspeeder MK3.
Lees verder

Jeep Compass - Facelift Friday
De Jeep Compass is stevig vernieuwd, maar echt opvallen doet dat gek genoeg niet. Jeep geeft er weinig ruchtbaarheid aan en het grootste nieuws is niet aan de buitenkant, maar juist in het interieur te vinden. Hoog tijd om de facelift van de Compass eens nader te bekijken.
Lees verder

Diverse verkeersboetes gaan flink omhoog
Er worden weer enkele wijzigingen doorgevoerd op de hoogte van verkeersboetes. Vooral mensen die appen achter het stuur zijn zwaarder de klos. .
Lees verder

Test: Aiways U5 vs. Volkswagen ID3
De Aiways U5 kost min of meer hetzelfde als een Volkswagen ID.3, maar hij is wel een heel stuk groter. Is hij daarmee ook de betere keus?
Lees verder