vrijdag 26 februari 2021

Autoweek: Donkervoort biedt D8 GTO JD-70-upgrades los aan

Donkervoort biedt D8 GTO JD-70-upgrades los aan
Donkervoort komt ieder jaar met een nieuwe, verbeterde en/of extra heftige versie van z'n D8 GTO. Wie wil, kan een eerdere D8 GTO vanaf nu upgraden met onderdelen van latere versies.
Lees verder

Hyundai Bayon wordt volgende week onthuld
Hyundai schuift weer een klein kruimeltje informatie onze kant op en maakt bekend wanneer we de nieuwe Hyundai Bayon precies kunnen verwachten.
Lees verder

Lupa: nieuw EV-merk uit Spanje
We werpen vandaag een licht op Lupa, een nog zeer onbekende start-up uit Spanje dat in Uruguay elektrische auto's gaat bouwen. Het bedrijf heeft voorlopig een uit drie modellen bestaand modellengamma voor ogen waar de E26 de meest concrete van is.
Lees verder

'Hyundai de beste EV-fabrikant?' - AutoWeek Podcast
Een nieuwe aflevering van de Uitlaat! Met een nieuwe Mercedes C-klasse én de Hyundai Ioniq 5 die deze week zijn onthuld hebben Roy en Marco genoeg te bespreken. Luister hieronder.
Lees verder

Volvo 960 - Facelift Friday
Het modellenbeleid van het Volvo van de jaren tachtig en negentig is voor niet-ingewijden nauwelijks te doorgronden. Keerzijde van die medaille is dat de 700 en 900-serie nu al voor de tweede keer goed zijn voor een aflevering van 'Facelift Friday', ditmaal in de vorm van de Volvo 960.
Lees verder