vrijdag 12 februari 2021

Autoweek: 'E-tron GT de mooiste Audi sinds de A5' - AutoWeek podcast

'E-tron GT de mooiste Audi sinds de A5' - AutoWeek podcast
Een nieuwe aflevering van de uitlaat, waarin Marco en Roy de Audi E-Tron GT bespreken, maar ook de bijzondere Mercedes CLK DTM AMG.
Lees verder

Renault Mégane RS – 2006 – 332.815 km - Klokje Rond
Het had niet veel gescheeld of deze Renault Mégane RS was door de vader van Thomas Dijkstra ingeruild op een Modus. Thomas was net op tijd om dat te verhinderen en sinds die tijd ontfermt hij zich over de snelle Mégane. Hij probeert hem in showroomconditie te houden en technisch moet hij ook perfect zijn. Joep stuurt hem met een flinke lijst aandachtspunten weer naar huis.
Lees verder

Test: Hyundai i20 vs. Volkswagen Polo
De Koreanen zetten hun opmars door. Ook al doet Hyundai het in Nederland niet zo goed als concerngenoot Kia, het merk is zeker niet minder ambitieus. Zo is daar een gloednieuwe i20, die qua techniek niet onderdoet voor merken met meer historie. Maar maakt dat hem ook beter dan de Volkswagen Polo?
Lees verder

Dacia Logan MCV tóch op komst
Bij de lancering van de geheel nieuwe Dacia Sandero en Dacia Logan was de ruime Dacia Logan MCV de grote afwezige. Wie ruimte zoekt kan (bijna) opgelucht ademhalen: de opvolger van de Dacia Logan MCV is onderweg.
Lees verder

In het Wild: Toyota Crown Estate Athlete V
Een stationwagen met een dikke zes-in-lijn en achterwielaandrijving kan eigenlijk alleen maar een Duitser zijn. Toch? Fout, want veel Japanser dan deze Toyota Crown Athlete Estate worden auto's niet!
Lees verder