donderdag 25 februari 2021

Autoweek: Exclusief: nieuwe sportcoupé uit de 3D-printer

Exclusief: nieuwe sportcoupé uit de 3D-printer
AutoWeek heeft exclusief beeld van wat mogelijk een nieuwe sportcoupé van Czinger is. Ook deze auto komt uit de 3D-printer!
Lees verder

Aston Martin mikt op 'eerste stappen naar winst' in 2021
Aston Martin wil komend jaar gas gaan geven. Het afgelopen jaar kwam het Britse merk mede dankzij de gevolgen van de coronacrisis diep in de rode cijfers terecht, maar men verwacht komend jaar de eerste stappen naar winstgevendheid te kunnen zetten. Daarvoor gaat onder meer de productie fors omhoog.
Lees verder

BMW 4-serie Coupé krijgt meer vermogen
Sinds oudsher kun je bij tuner AC Schnitzer terecht als het vermogen van je BMW je niet bevalt. De Duitse tuner voegt nu ook de actuele 4-serie aan zijn portfolio toe. Zowel de 430i als de M440i ondergaan een krachtkuur.
Lees verder

Green NCAP deelt groene sterren uit aan 25 auto's
Green NCAP, een divisie van het welbekende Euro NCAP, heeft weer een reeks auto's gewaardeerd op basis van hun milieu-impact. Voor het eerst zijn ook enkele plug-in hybrides gewaardeerd.
Lees verder

Audi prijst A7 40 TFSI en A6 Avant 50 TFSI e
Na zijn opwachting te hebben gemaakt in de Audi A6 komt de 40 TFSI ook in de A7 te liggen als de nieuwe instapmotor. De prijzen zijn meteen bekend. Daarnaast geeft Audi nu ook de prijs van de A6 Avant 50 TFSI e.
Lees verder