woensdag 3 februari 2021

Autoweek: Ford Bronco met softtop gespot

Ford Bronco met softtop gespot
De nieuwe Ford Bronco is al om te toveren tot een open variant, maar daarbij ben je nog op vaste panelen aangewezen om de boel weer dicht te maken. Daar komt verandering in, getuige deze foto's.
Lees verder

Exclusief: Futuristische concept-car van Honda
AutoWeek heeft exclusief patentplaten van een nog onbekende concept-car van Honda te pakken. Ongetwijfeld elektrisch en autonoom!
Lees verder

Autoverzekering duurder geworden
Het afgelopen jaar reden we minder en waren er minder ongevallen, dus zou je verwachten dat dat een gunstig effect heeft op de prijs van autoverzekering. Niets is minder waar. We zijn juist meer gaan betalen.
Lees verder

BMW-ontwerper standvastig: 'Willen onderscheidend zijn'
BMW slaat met haar design een weg in die niet bij iedereen in de smaak valt. BMW luistert naar de kritiek, maar vindt ook dat het erbij hoort.
Lees verder

Nieuwe DS 4 en DS 4 Cross onthuld
DS breidt zijn momenteel uit drie modellen bestaande gamma uit met de volledig nieuwe DS 4 en DS 4 Cross. De nieuwe DS 4 volgt het gelijknamige model op dat in 2018 van de Nederlandse markt verdween. De nieuwe DS 4 en diens iets avontuurlijker aangeklede Cross-broertje komen beschikbaar als plug-in hybride en zijn in het vierde kwartaal van dit jaar bij de dealers te vinden.
Lees verder