dinsdag 9 februari 2021

Autoweek: Geen berg te hoog voor Toyota Hilux AT35

Geen berg te hoog voor Toyota Hilux AT35
De Engelse afdeling van Toyota heeft een wel heel ruige versie van de van nature al behoorlijk offroadwaardige Hilux gepresenteerd. Dít is de Toyota Hilux AT35, een variant van Toyota's pick-up waar geen modderpad onbegaanbaar en geen berg te hoog voor is.
Lees verder

Tesla investeert in Bitcoin, koers schiet omhoog
Tesla koopt voor maar liefst 1,5 miljard dollar (€ 1,25 miljard) Bitcoin. Het ziet het als betaalmiddel van de toekomst en wil ook Bitcoin gaan accepteren.
Lees verder

Renault Kangoo 1.6 16V - 2008 - 310.605 km - Klokje Rond
In 2008 was het de hoogste tijd om de toen tien jaar oude Kangoo met 160.000 kilometer op de klok te vervangen door een nieuwe. Die doet nu al bijna dertien jaar trouwe dienst en heeft binnenkort twee keer zo veel gereden als de vorige. Monique Katsburg wil er nog minstens 100.000 bij rijden en wil graag weten of dat kan.
Lees verder

Dacia staakt productie wegens chiptekort
Dacia is het nieuwste slachtoffer in een alsmaar groeiend rijtje fabrikanten dat de productie moet staken wegens een tekort aan computerchips.
Lees verder

Elektrische Jeep Wrangler BEV Concept op komst
Jeep presenteert eind maart een vooruitblik op een elektrische Jeep Wrangler. De elektrische Jeep Wrangler BEV Concept wordt eind maart onthuld.
Lees verder