vrijdag 19 februari 2021

Autoweek: Maserati Grecale al deels te zien

Maserati Grecale al deels te zien
Maserati werkt aan een gloednieuwe SUV die onder de Levante in het aanbod komt. De Italianen laten de Grecale nu zelf alvast zien, zij het op behoorlijk bewogen foto's.
Lees verder

Honda krijgt nieuwe CEO
Honda Motor, de auto-tak van Honda, krijgt een nieuwe topman. Toshihiro Mibe is de naam, een man die al maar liefst 34 jaar voor Honda werkt en momenteel nog Senior Managing Director is.
Lees verder

JD Power: Lexus, Kia en Porsche betrouwbaarste automerken
De resultaten van het toonaangevende betrouwbaarheidsonderzoek van JD Power zijn weer binnen. Lexus pakt de absolute koppositie weer terug en ook Kia doet goede zaken.
Lees verder

Weblog: Een voetnoot bij de juichverhalen
Leuk onderzoek trouwens. Het markeert mooi de scheidslijn tussen voordeeljagers en idealisten. Zo lees je dat een meerderheid van de zakelijke EV-rijders VVD stemt, terwijl de privérijders naar GroenLinks en D66 neigen. Dat financiële opportunisme van de liberale pool is meteen de potentiële achilleshiel van het succesverhaal. De meest genoemde reden van aanschaf is nog vóór 'milieu' het kostenvoordeel. Voor 18% van de ondervraagden is een hogere bijtelling een reden om te stoppen met ...
Lees verder

Facelift Tesla Model S met rond stuurwiel gespot
De geüpdatete versies van de Tesla Model S en Tesla Model X  deden nogal wat stof opwaaien, vooral vanwege hun nogal onorthodoxe interieur. Of de auto's in alle gevallen worden voorzien van een 'vierkant' stuur, valt afgaande op deze foto's te betwijfelen.
Lees verder