vrijdag 26 februari 2021

Autoweek: Mercedes-AMG C 63 Estate gesnapt

Mercedes-AMG C 63 Estate gesnapt
Na de onthulling van de nieuwe C-klasse staat het nodige vuurwerk van Mercedes-AMG op stapel. Eerder kwamen de C 53 sedan en Estate en de C 63 sedan al in camouflageverpakking voorbij, de C 63 Estate voegt zich nu bij dat rijtje.
Lees verder

Productie Tesla Model 3 gedeeltelijk stilgelegd
Tesla heeft een deel van de productie van de Model 3 in Fremont tot 7 maart stilgelegd, melden bronnen van persbureau Bloomberg. Mogelijk is dit het gevolg van het wereldwijde tekort aan computerchips voor de auto-industrie.
Lees verder

Test: Ford Mustang Mach-E vs. Volvo XC40 P8 AWD
Fords keuze om een elektrische SUV 'Ford Mustang Mach-E' te noemen, komt het merk op veel kritiek van Mustangliefhebbers te staan. Tegelijkertijd lijkt de stap nu al succes te hebben, want de nieuwe 'Mustang' is juist door die naam een erg spraakmakende auto. Nu is het tijd om ons op de inhoud te richten: kan de Amerikaan de strijd met de Volvo XC40 P8 aan?
Lees verder

Peugeot krijgt nieuw logo
Peugeot heeft zich in het nieuw gestoken en daar hoort een nieuw logo bij. Een leeuw blijft natuurlijk altijd een leeuw, maar de koning der dieren kan op vele manieren worden getekend.
Lees verder

Flarden nieuwe Peugeot 308 te zien
De nieuwe Peugeot 308 is een van de belangrijkste nieuwkomers die voor die jaar op de rol staan. In een flitsende video laat Peugeot stiekem wat flarden van zijn nieuwe compacte middenklasser zien.
Lees verder