dinsdag 23 februari 2021

Autoweek: Opel Mokka-e - Rij-impressie

Opel Mokka-e - Rij-impressie
De Opel Mokka is van voor tot achter nieuw en gebaseerd op hetzelfde platform dat binnen het Stellantis-concern ook gebruikt wordt voor auto's als de Peugeot 2008 en Citroën C4. Wij reden de elektrische versie, de Mokka-e. Hoeveel Opel zit er nog in deze hippe cross-over met z'n retro Manta-neus?
Lees verder

Genesis GV70 elektrisch door de sneeuw
Genesis is aan het testen met een auto die ondanks z'n camouflage direct te herkennen is als de GV70. Dat Genesis er toch zo'n geheim van maakt, ligt aan de aandrijflijn.
Lees verder

Cupra Born is definitieve naam voor elektrische Cupra
Cupra maakt bekend dat haar eerste puur elektrisch leverbare model niet 'el-Born', maar Born zal heten. Dit jaar komt de sportievere Spaanse broer van de Volkswagen ID3 op de markt.
Lees verder

Lexus IS 500 F Sport Performance is herboren IS-F!
Lexus geeft de machtige IS F een opvolger. Het merk voegt deze buitenissige IS 500 F Sport Performance toe aan de line-up van de vorig jaar gefacelifte IS. De IS 500 F Sport Performance krijgt net als zijn illustere voorganger een machtige V8 onder de kap en richt daarmee zijn vizier op de BMW M3.
Lees verder

Elektrische Hyundai Ioniq 5 gepresenteerd
Dít is de Hyundai Ioniq 5, een compleet nieuw elektrisch model van Hyundai dat later dit jaar al in de Nederlandse showrooms staat. De Ioniq 5 is een elektrische cross-over met retrodesign en veelbelovende specificaties!
Lees verder