donderdag 4 februari 2021

Autoweek: Plug-in hybride Seat Tarraco blijft onder de 50 mille

Plug-in hybride Seat Tarraco blijft onder de 50 mille
Seat heeft de plug-in hybride Tarraco PHEV Nederlandse prijzen gegeven. De vanafprijs van de Seat Tarraco Plug-in Hybrid (PHEV) ligt op €44.650.
Lees verder

Volkswagen ID6 vanuit alle hoeken
De elektrische Volkswagen ID6 is al vanuit alle hoeken te zien. Het betreft de grotere broer van de ID4 met plek tot zeven inzittenden.
Lees verder

Naran Automotive kleedt ruim 1.000 pk sterke coupé aan
Naran Automotive heeft met de Naran zijn eerste hypercar op de menukaart staan, een heftig bespoilerd gevaarte waar de nieuwe fabrikant nu een nieuwe optie voor presenteert. De Naran is te krijgen met wat zijn scheppers het Celare Pack noemen, een optiepakket waarmee de dik 1.000 pk sterke vierzits coupé net iets subtieler voor de dag komt.
Lees verder

Mercedes-AMG GT '73' 4-Door Coupé op pad
Mercedes-AMG scherpt dit jaar de 4-Door Coupé aan. Naar verluidt zien we op deze verse set foto's de '73', een extreem sterke plug-in hybride versie.
Lees verder

Verkoop elektrische auto's in EU ruim verdubbeld
Elektrische auto's worden steeds populairder. Het is een dooddoener, maar wel eentje die nu op Europees niveau met cijfers gestaafd kan worden. Branchevereniging European Automobile Manufacturers Association (ACEA) maakt cijfers bekend waaruit blijkt dat vorig jaar 10,5 procent van alle in de Europese Unie verkochte auto's een EV was. In 2019 lag dat aandeel nog op slechts 3 procent.
Lees verder