woensdag 17 februari 2021

Autoweek: Porsche-offroader Marc Philipp Gemballa krijgt Ruf-kracht

Porsche-offroader Marc Philipp Gemballa krijgt Ruf-kracht
De zoon van Porsche-tuner Uwe Gemballa werkt nog altijd aan zijn eerste creatie op Porsche-basis. Dat wordt een bijzondere terreinwaardige versie van de 911. Nu is bekend dat Ruf ook in het project stapt.
Lees verder

Conceptauto's van AutoRAI 1991 - Uit de Oude Doos
Precies 30 jaar geleden vond de AutoRAI van 1991 plaats. AutoWeek liep er uiteraard over de beursvloer en trof er meerdere interessante conceptauto's. Welke waren het ook alweer en wat is ervan terechtgekomen?
Lees verder

Land Rover: 'Defender pick-up is mogelijk'
De Land Rover Defender is er net als het oer-model weer als 90 en de langere 110. Een pick-upversie is er alleen niet, maar daar komt mogelijk verandering in.
Lees verder

UAZ Bukhanka - 2019 - Blits Bezit
De UAZ Bukhanka lijkt op een broodje, dus daarom heet-ie ook zo. 'Bukhanka' is Russisch voor 'broodje'. Broodjes heb je in vele vormen, tot het legendarische broodje poep van Ome Willem aan toe. Voor wie te jong is om Ome Willem te kennen: zet je schrap, want de Bukhanka is nog ouder. Ook als het bouwjaar 2019 is. Dat is alvast géén broodje aap.
Lees verder

Sportiviteit is de orde van de dag in het segment
De A- en B-segmenten van de autobranche, ofwel de stadsauto en de compacte hatchback. Eén ding hebben ze in deze editie gemeen, ze worden namelijk steeds sportiever.
Lees verder