vrijdag 12 februari 2021

Autoweek: Stellantis: 'Peugeot voorlopig niet naar VS'

Stellantis: 'Peugeot voorlopig niet naar VS'
Het rommelt al sinds 2008: Peugeot wil weer terug naar de Amerikaanse markt. Van concrete plannen is het echter nooit gekomen en onder de vlag van Stellantis zou de stap naar Amerika voor de Fransen weleens heel lang kunnen gaan duren.
Lees verder

Los Angeles Auto Show voor tweede keer uitgesteld
Slecht nieuws voor de Amerikaanse autoliefhebber die een grote rode cirkel om de laatste twee weken van de maand mei had gezet. De Los Angeles Auto Show is namelijk uitgesteld. Opnieuw.
Lees verder

Topsegment van de VZR Lease Top 10 voor de helft volledig elektrisch
Dat elektrische auto's populair zijn onder zakelijke rijders wisten we al. De keuze voor een elektrische auto wordt nog steeds voornamelijk ingegeven door het bijtellingsvoordeel. De ontwikkeling van elektrische auto in het midden en lagere segment is in 2020 heel duidelijk geweest. Juist in het hogere segment vanaf € 40.000,- waren elektrische auto's al langer te zien.
Lees verder

Nieuwe Infiniti QX60 in de spotlight
Infiniti komt met een nieuwe zevenzits SUV: de QX60. Het huidige model is inmiddels erg op leeftijd geraakt. Naar Nederland komt de Infiniti QX60 niet.
Lees verder

Renault Captur als sportieve R.S. Line
De Renault Captur is er nu ook in een sportief ogende R.S. Line-uitvoering. De Captur R.S. Line komt ook naar Nederland, zo bevestigt Renault aan AutoWeek.
Lees verder