woensdag 10 februari 2021

Autoweek: Test: Audi A3 40 TFSIe

Test: Audi A3 40 TFSIe
Net als van de vorige generatie Audi A3, komt er ook van de nieuwe een plug-in hybride variant. Twee zelfs. Alleen heten ze geen van beide E-Tron, want die benaming is tegenwoordig voor de elektrische SUV van de Duitsers. Of het uitmaakt? Marco Gorter zoekt het uit met de minst krachtige van de twee, de 40 TFSIe
Lees verder

Flitsmeister ook beschikbaar voor Android Auto
De populaire app Flitsmeister, waarmee je onder meer op de hoogte blijft van flitsers en bijzondere verkeerssituaties, wordt beschikbaar voor Android Auto.
Lees verder

Audi E-tron GT en RS E-tron GT gepresenteerd
Audi breidt haar elektrische aanbod uit met de E-tron GT. Een flitsend vormgegeven GT die z'n basis deelt met de Porsche Taycan. Naast een (voorlopige) basisversie krijgen we ook direct de RS E-tron GT voorgeschoteld.
Lees verder

Opel Combo-e Life is elektrische ruimtereus
Dít is de Opel Combo-e Life, de praktische en ruime personenversie van de elektrische Combo-e. Tot 280 kilometer actieradius. Dit najaar in Nederland.
Lees verder

Tiger X1: alleskunner van Kia en Hyundai
Als het voor elk ander voertuig ophoudt, kun je naar een Defender grijpen. Als zelfs die blijft steken, pak je in de toekomst de Tiger X1, als we Kia en Hyundai mogen geloven.
Lees verder