woensdag 17 februari 2021

Autoweek: Test: Porsche Taycan RWD

Test: Porsche Taycan RWD
De elektrische Porsche Taycan is er nu ook met alleen achterwielaandrijving. Deze basisuitvoering heet dan gewoon Porsche Taycan, zonder toevoegingen achter z'n naam. De EV moet het doen met één elektromotor, dezelfde die ook achterin de Taycan 4S zit, maar zonder de voorste motor. Dat scheelt uiteraard in prestaties, maar ook in gewicht en vooral in prijs.
Lees verder

Plannen voor enorme Britse accufabriek in Coventry
De gemeente Coventry en Coventry Airport willen een enorme accufabriek realiseren. De Britse 'gigafactory' moet een belangrijke rol spelen in het meer zelfvoorzienend opereren van de Britse auto-industrie.
Lees verder

Terugblik: het begin van de Mercedes-Benz C-klasse
De naderende introductie van de nieuwe C-klasse vormt een mooie aanleiding om eens in de geschiedenis van het model te duiken.
Lees verder

McLaren Artura: nieuwe hybride supersporter
Vergeet de McLaren Sports Series en de 570S-derivaten die daarin jarenlang het gros van het verkoopvolume van McLaren bepaalde. Deze tot op het kleinste moertje nieuwe McLaren Artura stuurt de complete Sports Series in z'n huidige samenstelling met pensioen.
Lees verder

Nieuwe Mitsubishi Outlander onthuld
Dít is de nieuwe Mitsubishi Outlander. De vierde generatie Outlander oogt spannender dan z'n voorganger, maar komt niet naar Nederland.
Lees verder