zaterdag 20 februari 2021

Autoweek: Tom Boonen opent Belgische Donkervoort-dealer

Tom Boonen opent Belgische Donkervoort-dealer
Donkervoort heeft er een buitenlandse vestiging bij. Niemand minder dan wielerlegende Tom Boonen verheft zijn bedrijf tot heuse Donkervoort-dealer in het Belgische Zandhoven.
Lees verder

Volkswagen ID3 geeft problemen, update op komst
De Volkswagen ID3 schoot direct na z'n introductie weliswaar naar de koppositie in de verkoopcijfers, maar Volkswagen's eerste puur als EV ontwikkelde auto zorgt ook nog altijd voor hoofdbrekens. Vooral de software blijft een probleem en mede daarom moeten de ID3's terug naar de garage.
Lees verder

Villa d'Este 2021 uitgesteld tot oktober
Vorig jaar ging het Concorso d'Eleganza Villa d'Este niet door, net als vrijwel al het andere in 2020. Dit jaar moet dat anders zijn, maar voor de zekerheid is het beroemde evenement wel vast uitgesteld.
Lees verder

Kia e-Niro vs. Volkswagen ID.4 - Dubbeltest
Als Volkswagen met een op zichzelf staand, relatief betaalbaar elektrisch model op de markt komt, is dat best groot nieuws. Groter was nog de schok dat die ID.3 niet opgewassen bleek tegen de Kia e-Niro. Gaat het de grotere ID.4 wel lukken?
Lees verder

Cupra Leon - Achteruitkijkspiegel
We zitten middenin een elektrische revolutie. Zelfs bij de hete hatchbacks zie je al elektrificatie. Zo is de Cupra Leon die als spiegelauto dient een plug-in hybride. Hij klinkt als een V8, en dat zullen Jaguars vanaf 2025 misschien ook doen, maar dan net zo kunstmatig als deze hitsige Spanjaard. Stephan en Frank bespreken de elektrische plannen van Jaguar en Ford. De Honda HR-V, de Nissan Qashqai en de Mitsubishi Outlander komen ook aan bod. Jammer dat die laatste niet komt. Beide heren hadden ...
Lees verder