woensdag 24 februari 2021

Autoweek: Volvo en Geely kruipen naar elkaar toe

Volvo en Geely kruipen naar elkaar toe
Het moederbedrijf van Volvo gaat het van origine Zweedse automerk nauwer laten samenwerken met zijn eigen automerk Geely Auto. De twee automerken richten onder meer een nieuw bedrijf op dat zich volledig toelegt op de ontwikkeling van hybride systemen en verbrandingsmotoren.
Lees verder

Volkswagen Golf GTI Clubsport 45 wordt feesteditie
Volkswagen stoomt een feesteditie klaar van de Golf GTI Clubsport. Die luistert naar de naam '45' en dat getal komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen.
Lees verder

Audi A6 krijgt nieuwe instapper
De Audi A6 is er voortaan ook met mild-hybride 40 TFSI, een 204 pk sterke 2.0 benzinemotor. AutoWeek heeft als eerste de prijzen!
Lees verder

Peugeot 107 1.0-12V - Op de Rollenbank
Doorgaans is een plek in de rubriek 'Op de Rollenbank' voorbehouden aan auto's die niet getuned zijn. De grap is namelijk dat we het gemeten resultaat vergelijken met de fabrieksopgave en dan eens zien of iedereen nog zo'n grote mond heeft als bij aankomst. De komende tijd maken we een uitzondering en laten we auto's met een tuning van welke soort dan ook los op de rollenbank. Zoals deze Peugeot 107.
Lees verder

Shelby F-250 Super Baja is heftige Ford F-250
Shelby American voegt een wel heel heftige Ford F-250 aan zijn leveringsgamma toe. Het bedrijf tovert 250 exemplaren van de F-250 om tot Shelby F-250 Super Baja.
Lees verder