maandag 22 februari 2021

Pirelli maakt bandencompounds voor 2021 bekend

Pirelli maakt bandencompounds voor 2021 bekend
Pirelli, de bandenleverancier in de Formule 1, heeft de bandencompounds voor de 23 Grands Prix op de kalender van 2021 bekendgemaakt. De meeste keuzes zijn vergelijkbaar met die van vorig jaar of 2019. Bij twee evenementen, Azerbeidzjan en Brazilië, zijn de keuzes een stap zachter en er zijn ook twee Grands Prix (Nederland en Saoedi-Arabië) gloednieuw voor 2021.
Lees verder

Scuderia AlphaTauri onthult AT02
Scuderia AlphaTauri heeft op 19 februari de auto voor 2021, de AT02, onthuld in een geheel nieuwe matblauwe en witte kleurstelling. Daarnaast werden ook de coureurs Pierre Gasly en Yuki Tsunoda voorgesteld. Tijdens de onthulling – die digitaal te volgen was en gehouden werd in de nieuwe showroom van AlphaTauri in Salzburg, Oostenrijk - presenteerde Red Bulls premium modemerk zijn herfst/winter 2021-collectie samen met de nieuwe look van het team voor het komende Formule 1-seizoen.
Lees verder

Tanabe van Honda over eerder introduceren nieuwe motor: 'Uitdagend'
Honda heeft alles uit de kast gehaald om in haar voorlopig laatste jaar in de Formule 1, de teams van Red Bull Racing en AlphaTauri zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo heeft Honda de introductie van de nieuwe krachtbron, die oorspronkelijk pas in 2022 ingezet zou worden, één jaar naar voren gehaald, waardoor beide teams dit jaar met een volledig nieuwe motor ten tonele zullen verschijnen.
Lees verder